Căsuța din nuc/Căsuța cu povești la gura sobei

Locație de poveste amenajata si  destinată recreeri copiilor înscriși la Baby Genius.

Povestea Casutei din nuc este o lume magică, situată la gura Dobrogei, unde prichindeii nostrii se vor simții ca în basme. Locul înseamnă, de fapt, povestea timpului transpusă în realitate. Avem o casuta tematica din lemn  – Căsuța din nuc,  spatiu de joaca, iazul cu pestisori-atractia locatiei.

Cei mici pot participa aici la diferite ateliere de creație sau de lectură.

Vrei un loc inedit unde cei mici vor fi impresionați? Vizitează-ne la casuta din nuc!

Activitati recreative

Activități distractive in aer liber, Joc și miscare, activități artistice.

Programe educative

Activități pentru dezvoltarea abilităților de socializare și comunicare.

ACTIVITATI OPTIONALE

Program de weekend inclusiv si exceptional<br /> peste noapte.

Facilitati

Casuta cu povesti la gura sobei/ Casuta din nuc  Locul ideal pentru copilul tau.

Înscrie-ți copilul într-un program educațional de succes la prețuri fără concurență!

Camere de supraveghere la dispoziția părinților!
*Bucătărie proprie!
*Personal atent și grijuliu!
*Curte și activități în aer liber!

Scoala de vara

Baby Genius Constanta a găsit soluția ideală atât pentru părinții care nu au cu cine să își lase copiii în timpul petrecut la serviciu, cât și pentru copiii care doresc mai mult decât o vară petrecută în casă, și organizează școala de vară „Casuta cu povesti la gura sobei” ce va include o gamă largă de activități ce îi vor încânta și distra pe cei mai mici, asigurându-le în același timp un mediu plăcut și primitor în care să se simtă cât mai relaxați și fericiți.

 

Dezvoltare personala

Este o activitate dinamică și creativă care susține și ajută copilul  să-și descopere resursele interioare, să dezvolte modalități proprii de găsire a soluțiilor la problemele pe care le întâmpină sau le poate întâmpina în existența sa. Scopul principal al acestei activități este facilitarea accesului la un viitor împlinit, adaptat și echilibrat , gandit si conceput prin activitati recreative si stimulatorii intr-un mediu placut si echilibrat atat prin joc cat si prin educatie.

 

Arts & Crafts

Activitățile pentru copii de tipul arts&crafts ajută la dezvoltarea motricității fine, a atenției și răbdării. În plus, îmbunătățesc coordonarea ochi-mână și întăresc încrederea în sine a copilului. Copilul își dezvoltă creativitatea și simtul estetic. Învată să combine culori și își dezvoltă abilități importante, ca precizia și îndemânarea. Activitățile arts&crafts implică și joacă senzorială, mai ales atunci când în creațiile lor își fac loc materialele naturale.

.

Te asteptam la "Casuta din nuc/ Casuta cu povesti la gura sobei''!

Copiii vor fii incantati de activitatiile noastre care pun accent pe cunoastere si comunicare. Copiii sunt din ce in ce mai dornici sa cunoasca lucruri noi si sa primeasca raspuns la orice intrebare. “ Baby Genius” ofera posibilitatea atat copiilor, cat si parintilor, sa faca parte dintr-un mediu creativ, unde activitatile constructive si comunicarea sunt principalele obiective.

Fiecare activitatea conceputa de noi pe diverse teme  ii ajuta pe copii sa se dezvolte si sa interactioneze.

PERSONAL IMPLICAT
COPII FERICITI
PARINTI LINISTITI

Dragi părinți

Vă mai aduceți aminte de vacanțele de vară petrecute la bunici, în mijlocul naturii, alergând prin iarbă și printre copaci, cât era ziua de lungă?

Cum ar fi dacă v-am spune că un loc asemănător se găsește în Gura Dobrogei, la casuta cu povesti la ura sobei. Vă invităm să descoperiți  Școala de vară Baby Genius, locul în care copilul dumneavoastră poate petrece acele zile din vacanță, cât părinții sunt la muncă. Aici, îi întâmpinăm pe copii cu o varietate de activități recreative și educative, pentru a petrece împreună o vară plină de aventură.

Pentru ca siguranta copiilor nostri este pe primul loc , asiguram supravegherea 24/7 prin personal dedicat, inplicat si calificat. copiii sunt insotiti si indrumati  in permanenta

Activitatiile prin joc este principalul mod prin care vom dezvolta: empatia, imaginația, colaborarea, comunicarea, memoria, imaginația, spontaneitatea, dicția, improvizația. Copiii vor câştiga încredere în sine, vor dezvolta atenția și concentrarea și, poate unul dintre cele mai importante aspecte ale prezentului, vor socializa cu colegi de vârste diferite, împreună descoperind divertismentul de calitate, vor comunica și vor participa activ la realizarea fiecarui activitati.

Siguranta si educatia copiilor este prioritatea noastra!

Galerie foto