Aducem înaintea părinților un program menit să dezvolte, să stimuleze și să dinamizeze aptitudinile copilului. O echipă formată din educatori, psihologi și cadre universitare au lucrat timp de 4 ani pentru a pune la punct un sistem funcțional care să aduca satisfacția unei evoluții încântatoare a copiilor înscriși la Grădinția PP „Baby Genius”. Avem satisfactia de a lucra dupa sistemul francez adaptat cerințelor de cunoștințe necesare înscrierii copiilor la grupa 0 din România, iar comunicarea bilingvă, română-engleză, face ca cele trei coordonate (româneasca, franceza, engleza) să ne situeaze între cele mai performante grădinițe tomitane.

Pe scurt: descoperim – împreună cu părinții, ajutați de metode din psihologia copilului – abilitățile și aptitudinile micuțului pentru a le dezvolta pe tot parcursul timpului petrecut alături de personalul Baby Genius.

Stiați că pâna la vârsta de 4 ani copilul are cea mai mare putere de absorbție a informațiilor? Dacă exercițiul este diferențiat, în funcție de copil, putem asista la o optimizare a capacităților sale de învățare, concentrare, aplicare, pe care le alăturam unei dezvoltări afective echilibrate.

 

Pentru informații, rezervări și înscrieri: Constanta, strada Frunzelor nr. 44

Sau la telefon: 0722466200

Email: contact@gradinita-genius.ro

Vă așteptăm!